SET DENISE

€110,85
Toevoegen aan winkelwagen
 • Omschrijving
 • In deze set worden de armbanden Denise, Milo en Femmie gecombineerd! Op de foto zie je de Denise in de kleur ribes, Milo in de serie flamingo en Femmie in de kleur flamingo.

  DENISE is gemaakt van 10 mm breed buffelleer, voorzien van een magneetsluiting, zilverkleurige schuivers en 7 settings met 12 mm cabochons in een kleur naar keuze.
  Deze armband is de enige armband die verkrijgbaar is in maar liefst 22 kleuren! Naast de 15 basiskleuren, ook nog keuze uit 7 extra kleuren.

  MILO is gemaakt van 5mm breed buffelleer, voorzien van een magneetsluiting en 3 settings met 7mm cabochons. Deze collectie heb je de keuze uit maar liefst 8 kleurcombinaties!

  FEMMIE is gemaakt van 5mm breed buffelleer, voorzien van een magneetsluiting en 1 ovale setting met een 8x10mm cabochon.

  De zilverkleurige onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardig, nikkelvrij metaal.

  Let op: Je polsmaat is niet gelijk aan de lengte van een armband!

  Weet je je polsmaat niet? Gebruik een meetlint om de omtrek van je pols op te meten, zodat je de juiste maat kunt kiezen. Zorg dat het meetlint aansluitend, maar niet te strak, om de pols zit. De armband zal ongeveer 1 centimeter groter zijn, dat deze mooi aansluitend om de pols zit. Op de klantenservice-pagina, maatvoering, vind je een handig meetlintje hiervoor.

  Maat

  Polsomtrek in centimeter

  XS

  15 cm polsomtrek

  S

  16 cm polsomtrek

  M

  17 cm polsomtrek

  L

  18 cm polsomtrek

  XL

  19 cm polsomtrek

  XXL

  20 cm polsomtrek

  Elk stuk van QOSS is uniek, zorgvuldig verwerkt en speciaal voor jou handgemaakt zodat je er lang van kunt genieten.

  Dankzij de natuurlijke uitstraling is deze set perfect te combineren met vele andere armbandontwerpen en kleuren. Leer verandert in de loop van de tijd en kan door omgevingsinvloeden gemakkelijk van kleur en structuur veranderen. Dit maakt de QOSS-collectie zo charmant en geeft elk sieraad zijn individuele, authentieke touch.

Volg ons @qoss.nl