SET LONNEKE

€97,85
Toevoegen aan winkelwagen
 • Omschrijving
 • Mooie set met de nieuwe armbanden Britt en Inge met de populaire armband Lonneke. Op de foto hebben de armbanden zwart leer, de Lonneke een capri blauwe cabochon en de Inge is in het jeansblauw. Deze kleurcombinatie maakt de set een echte eye catcher!

  LONNEKE gemaakt van 5 mm breed buffelleer met een zilverkleurige beugel die voorzien is van een 12 mm cabochon. De armband is ongeveer 10mm breed.

  BRITT is een zilverkleurig kralen armband voorzien van vierkante kralen van ongeveer 4mm met daarnaast 2 ronde leertjes van 3mm. De armband sluit met een magneetslot. Deze armband in verkrijgbaar in bruin of zwart.

  Alle de zilverkleurige onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardig, nikkelvrij metaal.

  Let op: Je polsmaat is niet gelijk aan de lengte van een armband!

  Weet je je polsmaat niet? Gebruik een meetlint om de omtrek van je pols op te meten, zodat je de juiste maat kunt kiezen. Zorg dat het meetlint aansluitend, maar niet te strak, om de pols zit. De armband zal ongeveer 1 centimeter groter zijn, dat deze mooi aansluitend om de pols zit. Op de klantenservice-pagina, maatvoering, vind je een handig meetlintje hiervoor.

  Maat

  Polsomtrek in centimeter

  XS

  15 cm polsomtrek

  S

  16 cm polsomtrek

  M

  17 cm polsomtrek

  L

  18 cm polsomtrek

  XL

  19 cm polsomtrek

  XXL

  20 cm polsomtrek

  Elk stuk van QOSS is uniek, zorgvuldig verwerkt en speciaal voor jou handgemaakt zodat je er lang van kunt genieten.

  Dankzij de natuurlijke uitstraling is deze set perfect te combineren met vele andere armbandontwerpen en kleuren. Leer verandert in de loop van de tijd en kan door omgevingsinvloeden gemakkelijk van kleur en structuur veranderen. Dit maakt de QOSS-collectie zo charmant en geeft elk sieraad zijn individuele, authentieke touch.

Volg ons @qoss.nl