SET MADELON

€97,85
Toevoegen aan winkelwagen
 • Omschrijving
 • Deze set bestaat uit drie mooie armbanden, Madelon, Linsey en Kim. Op de foto zie je de armbanden allemaal met naturel leer en een cremekleurige cabochon. Desgewenst kun je de set nog aanvullen met de Malou, zoals op de foto.

  MADELON is gemaakt van 5mm breed buffelleer, voorzien van een magneetsluiting en een 20mm zilverkleurige setting met een cabochon.

  LINSEY is gemaakt van 2,5mm breed buffelleer met een zilverkleurige beugel die voorzien is van een 7 mm cabochon. De armband is ongeveer 8mm breed.

  KIM is gemaakt van 10mm breed buffelleer, voorzien van een magneetsluiting. Je hebt keuze uit een setting met 12 mm cabochon.

  Alle zilverkleurige onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardig, nikkelvrij metaal.

  Let op: Je polsmaat is niet gelijk aan de lengte van een armband!
  Weet je je polsmaat niet? Gebruik een meetlint om de omtrek van je pols op te meten, zodat je de juiste maat kunt kiezen. Zorg dat het meetlint aansluitend, maar niet te strak, om de pols zit. De armband zal ongeveer 1 centimeter groter zijn, dat deze mooi aansluitend om de pols zit. Op de klantenservice-pagina, maatvoering, vind je een handig meetlintje hiervoor.

  Maat

  Polsomtrek in centimeter

  XS

  15 cm polsomtrek

  S

  16 cm polsomtrek

  M

  17 cm polsomtrek

  L

  18 cm polsomtrek

  XL

  19 cm polsomtrek

  XXL

  20 cm polsomtrek

  Elk stuk van QOSS is uniek, zorgvuldig verwerkt en speciaal voor jou handgemaakt zodat je er lang van kunt genieten.

  Dankzij de natuurlijke uitstraling is deze set perfect te combineren met vele andere armbandontwerpen en kleuren. Leer verandert in de loop van de tijd en kan door omgevingsinvloeden gemakkelijk van kleur en structuur veranderen. Dit maakt de QOSS-collectie zo charmant en geeft elk sieraad zijn individuele, authentieke touch.

Volg ons @qoss.nl