Sale

Oranje armbandjes

 • Omschrijving
 • Drie verschillende armbandjes in de populairste kleur van deze sportzomer, oranje!! Kies je favoriete armband, of ga voor de hele set! Superleuk om samen te dragen!

  Maartje is een oranje kralen armband voorzien van 3 zilveren kraaltjes in het midden. De armband heeft een schuifknoop en een metalen label, verstelbaar van circa 15cm tot 22cm.

  Loua is een kralen armband voorzien van oranje en zilveren kralen om en om geregen. De armband heeft ook een schuifknoop en een metalen label, verstelbaar van circa 15cm tot 22cm.

  Mila is een kralen armband met oranje en zilveren, ronde kralen. Het armbandje wordt gesloten met een karabijnslot en heeft een verlengketting.

   

  Elk stuk van QOSS is uniek, zorgvuldig verwerkt en speciaal voor jou handgemaakt zodat je er lang van kunt genieten.

  Dankzij de natuurlijke uitstraling zijn deze armbandjes perfect te combineren met vele andere armbandontwerpen en kleuren. Leer verandert in de loop van de tijd en kan door omgevingsinvloeden gemakkelijk van kleur en structuur veranderen. Dit maakt de QOSS-collectie zo charmant en geeft elk sieraad zijn individuele, authentieke touch.

Volg ons @qoss.nl