SET DOUTZEN

€97,85
Toevoegen aan winkelwagen
 • Omschrijving
 • Mooie set met de armbanden Coco, Maartje en Doutzen. Op de foto zit in de Coco de cabochonkleur BLUSH en is er gebruik gemaakt van het leer in de kleur GRIJS. De kleur van de Maartje is FLAMINGO en in de Doutzen zit de cabochoncombi BLUSH. 

  COCO is gemaakt van 2,5 mm breed buffelleer met een zilverkleurige beugel die voorzien is van een 6 mm cabochon. Je kunt kiezen uit 6 kleuren leer en 15 kleuren cabochons. 

  MAARTJE is gemaakt van buffelleer en is maar liefst verkrijgbaar in 24 kleuren kralen. De armband is maatloos en kan worden aangepast naar elke maat. 

  DOUTZEN is gemaakt van buffelleer. Hierop zijn ronde en rechthoekige schuivers geregen van ongeveer 18 mm breed met daartussen 3 verschillende maten cabochons (rond, vierkant en ovaal) welke in een kleurenserie gekozen kunnen worden. De armband sluit met een magneetslot.

  Alle zilverkleurige onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardig, nikkelvrij metaal.

  Let op: Je polsmaat is niet gelijk aan de lengte van een armband!

  Weet je je polsmaat niet? Gebruik een meetlint om de omtrek van je pols op te meten, zodat je de juiste maat kunt kiezen. Zorg dat het meetlint aansluitend, maar niet te strak, om de pols zit. De armband zal ongeveer 1 centimeter groter zijn, dat deze mooi aansluitend om de pols zit. Op de klantenservice-pagina, maatvoering, vind je een handig meetlintje hiervoor.

  Maat

  Polsomtrek in centimeter

  XS

  15 cm polsomtrek

  S

  16 cm polsomtrek

  M

  17 cm polsomtrek

  L

  18 cm polsomtrek

  XL

  19 cm polsomtrek

  XXL

  20 cm polsomtrek

  Elk stuk van QOSS is uniek, zorgvuldig verwerkt en speciaal voor jou handgemaakt zodat je er lang van kunt genieten.

  Dankzij de natuurlijke uitstraling is deze set perfect te combineren met vele andere armbandontwerpen en kleuren. Leer verandert in de loop van de tijd en kan door omgevingsinvloeden gemakkelijk van kleur en structuur veranderen. Dit maakt de QOSS-collectie zo charmant en geeft elk sieraad zijn individuele, authentieke touch.

Volg ons @qoss.nl