SET LINA

€100,85
Toevoegen aan winkelwagen
 • Omschrijving
 • Mooie set met de armbanden Dees, Merle en Lina. Op de foto zitten in de Dees en Lina de kleur koper en in de Merle de cabochonserie koper en is er gebruik gemaakt van het leer in de kleur naturel.

  DEES is gemaakt van 2,5 mm breed buffelleer met een zilverkleurige beugel met deco randje die voorzien is van een 7 mm cabochon.

  MERLE is gemaakt van 5 mm breed buffelleer, voorzien van een magneetsluiting. Merle heeft 3 zilverkleurige settings met deco randje voorzien van 7 mm cabochons. Je kunt kiezen uit 6 kleurseries.

  LINA is gemaakt van 7 zilverkleurige metalen settings voorzien van een deco randje met 12 mm cabochons. Door de verlengketting kun je de armband passend maken voor jouw pols. De lengte van de armband is ongeveer 16 cm tot 21 cm.

  Alle zilverkleurige onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardig, nikkelvrij metaal.

  Let op: Je polsmaat is niet gelijk aan de lengte van een armband!

  Weet je je polsmaat niet? Gebruik een meetlint om de omtrek van je pols op te meten, zodat je de juiste maat kunt kiezen. Zorg dat het meetlint aansluitend, maar niet te strak, om de pols zit. De armband zal ongeveer 1 centimeter groter zijn, dat deze mooi aansluitend om de pols zit. Op de klantenservice-pagina, maatvoering, vind je een handig meetlintje hiervoor.

  Maat

  Polsomtrek in centimeter

  XS

  15 cm polsomtrek

  S

  16 cm polsomtrek

  M

  17 cm polsomtrek

  L

  18 cm polsomtrek

  XL

  19 cm polsomtrek

  XXL

  20 cm polsomtrek

  Elk stuk van QOSS is uniek, zorgvuldig verwerkt en speciaal voor jou handgemaakt zodat je er lang van kunt genieten.

  Dankzij de natuurlijke uitstraling is deze set perfect te combineren met vele andere armbandontwerpen en kleuren. Leer verandert in de loop van de tijd en kan door omgevingsinvloeden gemakkelijk van kleur en structuur veranderen. Dit maakt de QOSS-collectie zo charmant en geeft elk sieraad zijn individuele, authentieke touch.

Volg ons @qoss.nl