SET JOLEEN

€87,85
Toevoegen aan winkelwagen
 • Omschrijving
 • Mooie set met de armbanden Joleen, Didi & Liane. De armbanden zijn variaties op elkaar en dus perfect met elkaar te combineren. Op de foto zie je de armbanden in de kleur beige. Maak de set helemaal compleet met bijpassende ring, oorbellen en ketting!

  JOLEEN is gemaakt van 4mm ronde, zilverkleurige, kraaltjes op leer geregen, voorzien van een mooie gekleurde kraal in het midden. Door het karabijnslot en de verlengketting kun je de armband passend maken voor jouw pols! De lengte van de armband is ongeveer 17-21cm.

  DIDI is een kralen armband voorzien van gekleurde en zilveren kralen. De armband is een geïnspireerd op onze topper Mila. Het armbandje wordt gesloten met een karabijnslot en heeft een verlengketting.

  LIANE is een leuke variant op onze Loua armband! Hij is voorzien van gekleurde en zilveren kralen om en om geregen. De armband heeft een schuifknoop en een metalen label, verstelbaar van circa 15cm tot 22cm.

  Elk stuk van QOSS is uniek, zorgvuldig verwerkt en speciaal voor jou handgemaakt zodat je er lang van kunt genieten.

  Dankzij de natuurlijke uitstraling is deze set perfect te combineren met vele andere armbandontwerpen en kleuren. Leer verandert in de loop van de tijd en kan door omgevingsinvloeden gemakkelijk van kleur en structuur veranderen. Dit maakt de QOSS-collectie zo charmant en geeft elk sieraad zijn individuele, authentieke touch.

Volg ons @qoss.nl