Levering & Verzenden

Onze levering
Qoss doet haar uiterste best om alle bestelde artikelen binnen 4 werkdagen af te leveren. Hiervoor zijn wij echter afhankelijk van de gebruikte bezorg- en koeriersdiensten. Qoss kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor de gevolgen van het overschrijden van een dergelijke periode en is nooit verplicht enige vorm van (gevolg)schade te vergoeden.

Speciaal voor jou gemaakt
Producten die je via onze webwinkel koopt, worden speciaal voor jou op maat gemaakt. We doen dit volgens de door jou ingevoerde specificaties, zoals maat en kleur. Let er dus goed op dat deze gegevens correct zijn.

Handgemaakte sieraden
Door het handwerk kan er een kleine afwijking ontstaan tussen de foto en jouw item van Qoss. Is er onverhoopt iets aan onze kant niet goed gegaan? Lees hier verder wat te doen.

Verzending
Wij versturen de pakketjes over het algemeen met PostNL. De kosten hiervoor bedragen € 2,95, ongeacht de hoogte van je bestelling. Zodra wij je pakket verstuurd hebben, ontvang je van PostNL een mail met de track and trace gegevens, zodat je je bestelling kunt volgen.