Garantie & Reparatie

Garantie

Wij geven 6 maanden garantie op de zilverkleurige plating van de sieraden. Deze plating kan na verloop van tijd wat slijten door gebruik. Leer verandert in de loop van de tijd en kan door omgevingsinvloeden van kleur en structuur veranderen. Dit maakt de Qoss-collectie zo charmant en geeft elk sieraad zijn individuele, authentieke touch.

Er zijn een aantal gevallen waarin je niet zomaar een beroep op kosteloze vervanging of reparatie kunt doen:

  • Natuurlijke slijtage (vaal worden) van kralen, bedeltjes, leer en metaal.
  • Vlekken veroorzaakt door parfum, haarlak, bodylotion, zweet e.d.
  • Beschadiging door stoten of water.
  • Een sieraad dat door jezelf of derden is gerepareerd.
  • Extreme aantasting van de oppervlakte door huidzuren.

Wij werken met natuurlijke materialen, wat kan leiden tot het verlies van de originele kleur.

Reparatie

Is je sieraad kapot of ben je er ontevreden over? Neem dan contact met ons op, wij kunnen je sieraad vaak repareren of aanpassen.
Stuur een bericht naar [email protected] en stuur een foto mee van het desbetreffende item, dan kunnen we overleggen wat we kunnen doen om het op te lossen.
Voor kleine aanpassingen, zoals een kleinere maat of een nieuw steentje, wordt € 2,50 exclusief verzendkosten gerekend, dit noemen wij een kleine reparatie.
Voor overige reparaties wordt een grote reparatie gerekend, deze kosten bedragen € 5,00 exclusief verzendkosten.

Uiteraard wordt er altijd vooraf overlegd en aan deze voorbeelden kunnen geen rechten worden ontleend, de prijzen worden per geval bekeken.

De betaling geschiedt ook via de website, hier kun je een reparatie in je winkelmandje toevoegen. Zodra de betaling binnen is, wordt het gerepareerd en teruggestuurd.