SET MAARTJE

€119,80
Toevoegen aan winkelwagen
 • Omschrijving
 • Mooie set met onze bestsellers Loua, Maartje, Mila en onze nieuwe Anna. De armbanden zijn variaties op elkaar en dus perfect met elkaar te combineren. Op de foto zie je de armbanden in de kleur zacht roze. 

  ANNA is een zilverkleurige armband met twee beugels en zilveren kralen van hoogwaardig, nikkelvrij metaal voorzien van een karabijnsluiting. De armband is daarom verstelbaar tot de juiste maat.

  LOUA is een kralen armband voorzien van gekleurde en zilveren kralen om en om geregen. De armband heeft een schuifknoop en een metalen label, verstelbaar van circa 15cm tot 22cm.

  MAARTJE is een kralen armband voorzien van gekleurde en zilveren kralen. De armband heeft een schuifknoop en een metalen label, verstelbaar van circa 15cm tot 22cm.

  MILA is een kralen armband voorzien van gekleurde en zilveren kralen. Er zijn drie soorten zilveren kralen, elke kleur heeft zijn eigen zilveren kraal. Door het karabijnslot en de verlengketting kun je de armband passend maken voor jouw pols!

  Elk stuk van QOSS is uniek, zorgvuldig verwerkt en speciaal voor jou handgemaakt zodat je er lang van kunt genieten.

  Dankzij de natuurlijke uitstraling is deze set perfect te combineren met vele andere armbandontwerpen en kleuren. Leer verandert in de loop van de tijd en kan door omgevingsinvloeden gemakkelijk van kleur en structuur veranderen. Dit maakt de QOSS-collectie zo charmant en geeft elk sieraad zijn individuele, authentieke touch.

Volg ons @qoss.nl