SET NICKY

€103,85
Toevoegen aan winkelwagen
 • Omschrijving
 • Mooie set van de armbanden Nicky, Sabrina en Anne! De set op de foto is met alle armbanden in het zilver met de vrolijke zomerkleurtjes van Nicky maakt dat een leuk geheel. De Sabrina is hier in zilver, maar kan ook in een van de 15 andere kleuren besteld worden, aan jou de keuze!
  De set op de foto is inclusief de Nora, maar hou er rekening mee dat de Nora niet buigbaar is, de opening is ongeveer 3cm en de binnenomtrek ongeveer 17-18cm, hele smalle of brede polsen zullen misschien niet mooi passen, bij maat S en M valt de armband over het algemeen mooi om de pols.
  Naar eigen wens kun je de Nora toevoegen.

  Je polsmaat is niet gelijk aan de lengte van een armband!

  Weet je je polsmaat niet? Gebruik een meetlint om de omtrek van je pols op te meten, zodat je de juiste maat kunt kiezen. Zorg dat het meetlint aansluitend om de pols zit. 

  Maat

  Polsomtrek in centimeter

  XS

  15 cm polsomtrek

  S

  16 cm polsomtrek

  M

  17 cm polsomtrek

  L

  18 cm polsomtrek

  XL

  19 cm polsomtrek

  XXL

  20 cm polsomtrek

  Elk stuk van QOSS is uniek, zorgvuldig verwerkt en speciaal voor jou handgemaakt zodat je er lang van kunt genieten.

  Dankzij de natuurlijke uitstraling is deze set perfect te combineren met vele andere armbandontwerpen en kleuren. Leer verandert in de loop van de tijd en kan door omgevingsinvloeden gemakkelijk van kleur en structuur veranderen. Dit maakt de QOSS-collectie zo charmant en geeft elk sieraad zijn individuele, authentieke touch.

 • Specs

Volg ons @qoss.nl