SET NICKY

€122,85
Toevoegen aan winkelwagen
 • Omschrijving
 • Mooie set met de armbanden Nicky, Noé en Anna.

  NICKY is gemaakt van 5 mm breed buffelleer, voorzien van een magneetsluiting. Nicky heeft maar liefst 15 settings van 6mm in al onze zomerkleuren. Je hoeft dus geen keuze te maken, je krijgt ze gewoon allemaal!

  ANNA is een zilverkleurige armband met twee beugels en zilveren kralen van hoogwaardig, nikkelvrij metaal voorzien van een karabijnsluiting. De armband is daarom verstelbaar tot de juiste maat.

  NOÉ is een armband die bestaat uit zilveren driehoekige kralen van 5 mm doorsnede. Door het karabijnslot en de verlengketting kun je de armband passend maken voor jouw pols! De lengte van de armband is ongeveer 16,5-21cm.

  Alle zilverkleurige onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardig, nikkelvrij metaal.

  Let op: Je polsmaat is niet gelijk aan de lengte van een armband!

  Weet je je polsmaat niet? Gebruik een meetlint om de omtrek van je pols op te meten, zodat je de juiste maat kunt kiezen. Zorg dat het meetlint aansluitend, maar niet te strak, om de pols zit. De armband zal ongeveer 1 centimeter groter zijn, dat deze mooi aansluitend om de pols zit. Op de klantenservice-pagina, maatvoering, vind je een handig meetlintje hiervoor.

  Maat

  Polsomtrek in centimeter

  XS

  15 cm polsomtrek

  S

  16 cm polsomtrek

  M

  17 cm polsomtrek

  L

  18 cm polsomtrek

  XL

  19 cm polsomtrek

  XXL

  20 cm polsomtrek

  Elk stuk van QOSS is uniek, zorgvuldig verwerkt en speciaal voor jou handgemaakt zodat je er lang van kunt genieten.

  Dankzij de natuurlijke uitstraling is deze set perfect te combineren met vele andere armbandontwerpen en kleuren. Leer verandert in de loop van de tijd en kan door omgevingsinvloeden gemakkelijk van kleur en structuur veranderen. Dit maakt de QOSS-collectie zo charmant en geeft elk sieraad zijn individuele, authentieke touch.

Volg ons @qoss.nl