SET NIELS

€107,85
Toevoegen aan winkelwagen
 • Omschrijving
 • Een stoere set van armbanden gemaakt van diverse materialen. De set bestaat uit de armbanden Niels, Huub en Job. Niels en Huub zijn in grijs leer en Job heeft de kleur 'white grey opal.'

  NIELS is een 10 mm brede leren armband die voorzien is van zilverkleurige schuivers. De armband is ongeveer 13 mm breed en wordt gesloten met een stevig magneetslot. Verkrijgbaar in 6 kleuren leer.

  JOB is een kralen armband van half edelstenen geregen op elastiek, voorzien van een stoere, zilverkleurige kraal met logo. De kralen zijn ongeveer 8 mm.

  HUUB is een combinatie van smal 2,5 mm leer met een mooi gedraaid koord van 2 mm. De armband sluit met en een zilverkleurige magneetsluiting. De armband is ongeveer 5 mm breed.

  Alle zilverkleurige items zijn gemaakt van hoogwaardig en nikkelvrij materiaal.

  Let op: Je polsmaat is niet gelijk aan de lengte van een armband!
  Weet je je polsmaat niet? Gebruik een meetlint om de omtrek van je pols op te meten, zodat je de juiste maat kunt kiezen. Zorg dat het meetlint aansluitend, maar niet te strak, om de pols zit. De armband zal ongeveer 1 centimeter groter zijn, dat deze mooi aansluitend om de pols zit. Op de klantenservice-pagina, maatvoering, vind je een handig meetlintje hiervoor.

  Maat

  Polsomtrek in centimeter

  XS

  17 cm polsomtrek

  S

  18 cm polsomtrek

  M

  19 cm polsomtrek

  L

  20 cm polsomtrek

  XL

  21 cm polsomtrek

  XXL

  22 cm polsomtrek

  Elk stuk van QOSS is uniek, zorgvuldig verwerkt en speciaal voor jou handgemaakt zodat je er lang van kunt genieten.

  Dankzij de natuurlijke uitstraling is deze set perfect te combineren met vele andere armbandontwerpen en kleuren. Leer verandert in de loop van de tijd en kan door omgevingsinvloeden gemakkelijk van kleur en structuur veranderen. Dit maakt de QOSS-collectie zo charmant en geeft elk sieraad zijn individuele, authentieke touch.

Volg ons @qoss.nl