Verzenden & retourneren

ONZE LEVERING
QOSS doet haar uiterste best om alle bestelde artikelen binnen 4 werkdagen af te leveren. Hiervoor zijn wij echter afhankelijk van de gebruikte bezorg- en koeriersdiensten. QOSS kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor de gevolgen van het overschrijden van een dergelijke periode en is nooit verplicht enige vorm van (gevolg)schade te vergoeden.

Het eigendom van de artikelen gaat bij levering over op de geadresseerde. Bij levering ben je verplicht de inhoud van het pakket binnen 8 dagen na levering op eventuele tekortkomingen of onvolkomenheden te controleren. In geval van geconstateerde gebreken of onvolkomenheden dien je binnen 8 dagen QOSS hiervan per mail ([email protected]) op de hoogte te stellen.

De meeste bestellingen kunnen als brievenbuspost door ons verzonden worden. Slechts in geval van grote bestellingen maken we gebruik van pakketpost.

SPECIAAL VOOR JOU OP MAAT GEMAAKT
Producten die je via onze webwinkel koopt, worden speciaal voor jou op maat gemaakt. We doen dit volgens de door jou ingevoerde specificaties, zoals maat en kleur. Let er dus goed op dat deze gegevens correct zijn.

HANDGEMAAKTE SIERADEN
Door het handwerk zou er een kleine afwijking kunnen ontstaan tussen de foto en jouw item van QOSS. Is er onverhoopt iets aan onze kant niet goed gegaan? Lees verder bij RUILEN & RETOURNEREN.

RUILEN & RETOURNEREN
Ons doel is dat je blij bent met en gelukkig wordt van je aankoop. Je kunt alle ongebruikte artikelen die online bij QOSS zijn gekocht, ruilen of retourneren door dit binnen 8 dagen na levering door te geven. Dit kan door het onderstaande retourformulier uit te printen en helemaal in te vullen. Stuur vervolgens je sieraad samen met het retourformulier goed verpakt naar ons op. Bijvoorbeeld in een sterke bubbeltjesenvelop of het verzenddoosje waarin je het artikelen ontvangen hebt. Wij sturen het jou, indien nodig, zo snel mogelijk retour.

Bij retourneren en/of ruilen ben je verplicht om de artikelen in de originele verpakking binnen 5 dagen na het doorgeven naar QOSS terug te sturen. Indien je de gehele bestelling retourneert, wordt standaard € 2,95 aan kosten in rekening gebracht. Deze kosten worden na ontvangst van je retour automatisch van het retourbedrag afgehaald. Bij deel retouren zijn de kosten voor het retour verzenden aan Qoss voor eigen rekening.

Alle correct teruggestuurde artikelen zullen, afhankelijk van je wens, gratis omgeruild worden of resulteren in het binnen 14 dagen door QOSS terugbetalen van het volledig betaalde aankoopbedrag van het product. De verzendkosten zullen niet worden terugbetaald. Terugbetaling vindt plaats door storting op het door jou opgegeven rekeningnummer, dit nummer moet voor de duidelijkheid vermeld worden in je mail/retourformulier.

Uiteraard verkeren de teruggestuurde artikelen in een nieuwe, ongebruikte en ongedragen staat. ​

Heb je vragen aan onze klantenservice? Onze contactgegevens vind je hier.

 

Retourformulier NL:
email: [email protected] 
Retourformulier Nederlands

Return form EN: 
email: [email protected]
Return Form English

Ons adres is: QOSS, Afdeling retouren, De Oude Veiling 70H, 1689 AC Zwaag